2013. december 2., hétfő

„A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene… Ja, kérdés, hogy átérzed-e”

Allegóriába fordult az egész nemzet. Azok a bizonyos dolgok csak rajtad múlnak! A kérdés, hogy te a befolyásoló, vagy a befolyásolt leszel a játékban. Nincs élő ember aki bevallaná magának, de legfőképpen másoknak, hogy az irányítottak mezőnyét gyarapítja. Számos dolog befolyásolhat bennünket. A médiától kezdve a falra festett, ragasztott szórólapokon és plakátokon át, egészen a vécénkben használt illatosítókon lévő mintázatokig. Hogy én mit akarok? BEFOLYÁSOLNI TÉGED A BLOG BEJEGYZÉSEMMEL!
Hogy mért csinálom? Ezért:

„Habár fölûl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!”

És igen! Ma 2013-bn is a VÍZ AZ ÚR! Ébresztő! „Legyél az a korcsoport, aki a rendszernek beint,” Élő reklámtáblákként megtanultunk élni, gondolkodni, érezni és cselekedni, de mégsem teszünk semmit azért, hogy emberek maradjunk! Apáink kiharcolták a szabadságot. Kérdem Én, ránk mi vár? Emberségünkért harcolni, mert már szabadnak megtanultunk lenni, de embernek még nem!

Mi ez a blog bejegyzés? Mi ez a verseny? Mégis mi mit csinálunk? Nagyon egyszerű! Egy feladat amellyel befolyásolnak bennünket, amivel élő reklámtáblákká, amivel ha nagyon akarunk beszólhatunk a rendszernek, hisz a VÍZ AZ ÚR!

Tehát Üzenem a RENDSZERNEK: „A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene… Ja, kérdés, hogy átérzed-e”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése